Не тільки бідні люди, середній клас уже виє! – Тимошенко про тарифи – One News

Не тільки бідні люди, середній клас уже виє! – Тимошенко про тарифи

Людям пообіцяли зниження тарифів, а в підсумку вони гатять величезні гроші, наголосила народна депутатка

Від рівня тарифів на житлово-комунальні послуги в Україні не тільки бідні люди “виють”, уже “виє” середній клас, а заможні люди, коли переглядають платіжки, розглядають можливість переїхати до Європи, бо там нижчі тарифи.

Про це під час виступу з трибуни Верховної Ради заявила лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Трансляцію вів телеканал “Рада”.

“Коли у нас такий красивий ринок з’явився і чому НАК “Нафтогаз” – газ у сховищах, і “Укргазвидобування” – газ, який ми видобуваємо, не можемо продати напряму людям? Тому що з’явився цілий прошарок “прокладок”-посередників. І це не просто корупція. У мене три питання. По-перше, хто визначає компанії, яким дається право купувати дешевий газ в “Укргазвидобування” і в НАК “Нафтогаз” і продавати удвічі дорожче людям? По-друге, хто ділить прибутки від цього? І по-третє, хто відповість перед людьми? Їм пообіцяли зниження тарифів, а в підсумку вони гатять такі гроші, що вже не тільки бідні люди виють, вже середній клас виє, вже навіть заможні люди, коли на свої платіжки дивляться, думають, що дешевше жити десь у Старій Європі, тому що там дешевші тарифи! Ви знаєте, такого хамства я вже давно не пам’ятаю, і тому ми або розбираємося з цим, або ні”, – заявила Юлія Тимошенко.

Народна депутатка нагадала, що політична сила запропонувала законопроєкт № 4680 (проєкт закону про внесення змін до Закону України “Про ринок природного газу” (щодо спрямування природного газу накопиченого у неопалювальний період та вітчизняного видобутку на потреби населення)), де передбачено, що газ власного видобутку та зі сховищ населенню реалізувати з націнкою 30%. Вона зауважила, що законопроєкт підписали представники фракцій, за винятком “Слуги народу” і “Європейської Солідарності”

Юлія Тимошенко запропонувала зібрати голів фракцій і негайно ухвалити згаданий проєкт закону у сесійному залі ВРУ.

Як повідомляли, заступниця голови Офісу президента Юлія Свириденко заявляла, що гранична ціна газу для населення становитиме 6,99 грн за кубометр до квітня 2021 року.

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про введення персональних санкцій проти депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Зокрема, мова йде і про анулювання ліцензій на мовлення належних йому телеканалів “112 Україна”, NewsOne, ZIK. Згідно з указом, який набув чинності з моменту підписання, до телеканалів застосовані санкції протягом п’яти років.

Телеканали, в свою чергу, розцінюють введення санкцій як політичну розправу над неугодними ЗМІ.

Відзначимо, що онлайн-трансляцію “112 Україна”, NewsOne і ZIK після блокування можна дивитися ТУТ.

Крім того, сайти телеканалів перейшли на нові домени, так як старі у них незаконно забрали. Новини ZIK можна читати за адресою – zikua.tv, “112 Україна” – на 112ua.tv, а NewsOne – на newsoneua.tv.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях