В Укравтодорі розповіли, коли відновлять зруйновану інфраструктуру: “Основне завдання – мости” – One News

В Укравтодорі розповіли, коли відновлять зруйновану інфраструктуру: “Основне завдання – мости”

В Укравтодорі розповіли скільки потрібно часу для відновлення зруйновано інфраструктури.

Через повномасштабне вторгнення росії зруйновано 24 тисячі кілометрів доріг, з них 9 тисяч — це шляхи державного значення. Окрім того, постраждало 300 штучних споруд, передусім це мости.

Про це на брифінгу в Ukraine Media Center розповів перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко.

Так, стало відомо, для того аби відновити пошкоджену інфраструктуру знадобиться щонайменше 3-4 роки. Найпершими почнуть відбудовувати зруйновані мости, аби не ускладнювався рух на важливих напрямках.

Відновлений міст, скріншот

“Основне завдання зробити проїзди там, де зруйновані мости. Ми встановили вже 30 тимчасових споруд, якими можна рухатися. Розчистили 750 кілометрів доріг у різних містах, зокрема, і на дорогах державного значення. На Київщині розчистили 220 кілометрів доріг комунального значення, йдеться про Ірпінь, Бучу, Гостомель. І ще 260 кілометрів шляхів державного значення. Встановили 17 тимчасових споруд, а над відновленням ще 2-х саме зараз працюємо”, — каже Андрій Івко.

Як зазначив Андрій Івко, за підрахунками Укравтодору, через повномасштабне вторгнення росії, сума збитків для дорожньої інфраструктури становить понад 900 мільярдів гривень.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях