Лоукостер SkyUp запустив нові рейси з 1 червня: куди зможуть полетіти українці – One News

Лоукостер SkyUp запустив нові рейси з 1 червня: куди зможуть полетіти українці

Лоукостер SkyUp запланував запустити на початку червня кілька нових рейсів у південні напрямки для українців. Тепер всі бажаючі зможуть відправитися у відпустку в Албанію, Туреччину, Грузію, а з 5 червня і в Чорногорію.

Вартість квитка не фіксована і буде змінюватися в залежності від кількості подорожуючих. На сьогоднішній день найдешевші квитки SkyUp пропонує на рейси Запоріжжя – Стамбул (від 1700 грн в одну сторону). З Чорногорії в Запоріжжя можна долетіти від 3100 грн. З Харкова в Тіват (Чорногорія) – за 2900 грн в одну сторону. Також з 30 травня запущені рейси до Тірани (Албанія) за ціною 1900-2000 грн.

Літаки компанії SkyUp також з кінця травня літають зі Львова до Одеси, а також з Києва до Одеси. Квитки стартують від 800 грн. Рейси “Запоріжжя – Львів” і “Запоріжжя – Одеса” були скасовані через підвищення ПДВ і акцизу на паливо.

Лоукостер SkyUp запустив нові рейси з 1 червня: куди зможуть полетіти українці

Виявляється, що внутрішні рейси обходяться перевізникам дорожче, ніж міжнародні. Попит на такі рейси нижче, вартість квитків не може бути низькою, і рейси виходять збитковими. Український лоукостер запустив рейси в ті країни, які відкрили свої кордони для відпочиваючих. Відповідно до українських правил, пасажир може отримати компенсацію за квитки, якщо рейси скасували менше ніж за два тижні до вильоту.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях