Меркель закликала німців підтримати “жорсткі” коронавірусні обмеження – One News

Меркель закликала німців підтримати “жорсткі” коронавірусні обмеження

Канцлер Ангела Меркель закликала німців підтримати загальнонаціональні обмеження, які вступили в силу опівночі. Через спалах коронавірусної інфекції в Німеччині вводять комендантську годину з 22:00 до 5:00 та обмеження на особисті контакти і доступ до другорядних магазинів в регіонах з високим рівенем зараження. Про це пише АР.

У своєму щотижневому відеозверненні в суботу Меркель визнала, що нові правила “жорсткі”, але наполягала на тому, що вони необхідні для стримування поширення вірусу в країні.

Меркель заявила, що нові заходи, які автоматично вступають в силу в регіонах де реєструюють 100 випадків на 100 тисяч жителів в тиждень, “вкрай необхідні”.

Посилаючись на інші країни, такі як Великобританія, Португалія та Ірландія, в яких рівень зараження різко знизився під час суворої ізоляції, вона захищала нові обмеження Німеччини від критиків, які назвали їх надмірними.

“Жодна країна, якій вдалося зупинити третю хвилю пандемії, а потім знову послабити обмеження, не зробила цього без жорстких заходів, таких як нічна комендантська година”, – сказала Меркель.

Агентство з контролю за захворюваннями Німеччини в п’ятницю повідомило про 23 392 нові випадки інфікування коронавірусом і 286 смертельних випадків від COVID-19. З початку пандемії в Німеччині зареєстровано майже 3,3 мільйона випадків захворювання і 81 444 випадки смерті.

Станом на ранок суботи, 24 квітня, у світі коронавірусною хвороби COVID-19 захворіло вже понад 146,2 млн людей.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях