У Києві під посольством РФ провели акцію на підтримку Ізраїлю – One News

У Києві під посольством РФ провели акцію на підтримку Ізраїлю

Сьогодні, 16 травня в Києві біля російського посольства пройшла акція на підтримку Ізраїлю, який протистоїть ісламістському угрупованню ХАМАС.

Про це повідомив у Фейсбуці екс-нардеп Борислав Береза, передає Час Пік.

За його словами, на акцію прийшли українські євреї, українські націоналісти, кримські татари, білоруси і литовці.

“Мітинг відбувався перед посольством РФ, адже Росія – це країна, яка підтримує терористів на Донбасі і в Газі. Не дарма ж керівництво ХАМАСу регулярно їздить в Кремль. Туди ж регулярно вештаються і терористи з Донбасу. Загалом, мабуть годівниця і постачальник зброї у всіх цих терористів один і той же – Путін”, – заявив Береза.

Він зазначив, що слова Путіна “конфлікт відбувається в безпосередній близькості від наших кордонів і безпосередньо зачіпає інтереси нашої безпеки” прозвучали саме тоді, коли ізраїльська армія швидко і одномоментно знищила безліч терористів, які ховалися під землею. За словами Берези, це може говорити про те, що загибель хамасовців Путін сприймає, як загибель своїх бійців, і можна сказати, що якщо десь починають проявляти активність терористи, то це підступи Кремля.

“Сьогодні ми зібралися, щоб підтримати Ізраїль в його праві на самозахист. Ми хочемо, щоб це побачили в Ізраїлі, щоб серед ізраїльтян стало менше тих, хто налаштований вороже по відношенню до України через російську пропаганду і щоб Єрусалим підтримав Київ, коли нам буде потрібна ця підтримка. Ми і ви боремося за право наших країн на існування. І ворог у нас, схоже, один – тероризм, фінансований з РФ. Але і ми, і ви переможемо його. По-іншому і бути не може”, – заявив екс-депутат.

Як уже повідомлялося, всі іноземні авіакомпанії скасували рейси в Ізраїль через загострення військового конфлікту.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях