У Нью-Йорку 9000 держслужбовців відправили у “відпустку” за відмову від COVID-вакцинації – One News

У Нью-Йорку 9000 держслужбовців відправили у “відпустку” за відмову від COVID-вакцинації

Пожежні частини залишалися відкритими, але 18 з 350 них вийшли з ладу через нестачу працівників.

У Нью-Йорку майже 9000 держслужбовців відправили у неоплачувану відпустку через відмову вакцинуватися проти коронавірусу. Зокрема, поліцейських пожежних та працівників інших екстрених служб.

Про це повідомив мер Білл де Блазіо, передає The Guardian.

У Нью-Йорку обов’язкова вакцинація почала діяти з понеділка, 1 листопада. При цьому нові правила не виключали обов’язкову імунізацію для співробітників поліції, пожежних та інших екстрених служб.

У зв’язку з великою кількістю невакцинованих у пожежних частинах не вистачає людей, багато рятувальників на знак протесту пішли на лікарняний.

“Пожежні частини залишалися відкритими, але 18 з 350 них вийшли з ладу. Багато з них недоукомплектовані персоналом”, – повідомив комісар з пожежної безпеки Даніель Нігро.

За його словами, “захворіли” в Нью-Йорку приблизно 2300 пожежників.

“Ця нестача персоналу може припинитися негайно, якщо учасники перестануть хворіти, коли вони не хворі. Як тільки вони схаменуться і перестануть використовувати відпустку через хворобу неналежним чином, вони зможуть допомогти не тільки городянам, а й своїм братам і сестрам, які укомплектовують частини”, – заявив він.

Наголошується, що станом на неділю, 31 жовтня, у Нью-Йорку кожен четвертий пожежник не отримав навіть першу дозу вакцини, як було потрібно. Кожен шостий поліцейський і кожен шостий санітарний працівник не вакцинований від COVID-19.

Мер міста наголосив, що пожежники, які брешуть про свою хворобу, можуть зіткнутися з покараннями, якщо це буде доведено.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях