У США учень розстріляв однокласників в школі через постійний булінг – One News

У США учень розстріляв однокласників в школі через постійний булінг

Незадовго до стрілянини між учнями зав’язалася бійка, яка, мабуть, і стала каталізатором.

Учень зі школи Техасу, який влаштував перестрілку в школі, неодноразово піддавався знущанням та грабежам з боку однокласників. Проте влада висунула йому 3 звинувачення в нападі за обтяжливих обставин.

Про це повідомляє DailyMail.

Сім’я 18-річного Тімоті Симпкінса, який в середу, 6 жовтня, відкрив вогонь з рушниці по своїм однокласникам в школі Арлінгтона Тімбервью (Техас, США) заявила, що над ним неодноразово знущалися учні:

“Врешті-решт, мій молодший двоюрідний брат зазнав булінгу. Я не знаю, що й думати про це, але він не погана дитина”, – написав брат Тімоті.

Тітка нападника додала, над Тімоті неодноразово знущалися та двічі грабували. За її словами, друга крадіжка трапилася незадовго до стрільби.

“Він носив гарний одяг, водив красиві машини. Він був мішенню, тому що у нього були речі. Він з нетерпінням чекав закінчення навчання і чогось у своєму житті. Я не виправдовую нікого, хто завдає шкоди. Ми повинні взяти до уваги той факт, що булінг реальний”, – заявила вона, а також попросила пробачення у всіх постраждалих від імені родини.

Нагадаємо, в середу, 6 жовтня, стало відомо про стрілянину в американській середній школі Тімбервью, що в Арлінгтоні (Техас), в якій троє учнів і один вчитель отримали поранення. Незадовго до стрілянини між учнями зав’язалася бійка, яка, мабуть, і стала каталізатором.

Згідно із заявою поліції, нападником був одним з учнів школи – 18-річний Тімоті. Спочатку він зник з місця злочину, проте пізніше здався владі. Йому висунули 3 пункти звинувачення в нападі за обтяжливих обставин.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях