Артефактів немає! В Україні хочуть посилити покарання за проникнення до зони ЧАЕС – One News

Артефактів немає! В Україні хочуть посилити покарання за проникнення до зони ЧАЕС

За проникнення до зони відчуження каратимуть штрафами або обмеженням волі.

Для всіх людей, які планували потрапити до зони відчуження, з’явилися дуже важливі новини. Український уряд планує посилити покарання за подібні дії, аж до того, що “сталкерів” можуть покарати обмеженням волі від одного до трьох років.

З’явилася інформація, що Верховна Рада України 269 голосами народних депутатів прийняла за основу відповідний законопроєкт №4156.

Про це стало відомо завдяки трансляції із залу засідань українського парламенту.

Фото з Чорнобиля та Прип‘яті Павла Томенка

Закон авторства Кабінету міністрів України передбачає, що за проникнення до зони відчуження або зону безумовного відселення без дозволу, або самовільне поселення в них, або знищення, пошкодження або перенесення знаків радіаційного забруднення або огородження зазначених зон каратимуть штрафами або обмеженням волі на строк від одного до трьох років.

Чорнобиль, скріншот: Facebook

Розмір штрафу складе від 1 тисячі до 2500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це 17 тисяч – 42,5 тисячі гривень.

Крім того, переміщення будь-яким способом за межі зони відчуження продуктів рослинного і тваринного походження, промислової або іншої продукції, тварин, риби, рослин або будь-яких інших об’єктів хочуть карати штрафом розмірі від 17 тисяч до 42 500 гривень.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях