На вихідних погода в Україні різко зміниться – One News

На вихідних погода в Україні різко зміниться

Народний синоптик Наталка Діденко оприлюднила прогноз погоди для України на найближчий уїк-енд. Дощі і грози обрушаться на деякі території країни, в інших регіонах очікується сильна спека.

За даними Наталки Діденко, у вихідні в Україні буде спекотно, стовпчики термометрів сягатимуть позначки в +28 … +33 градуси. Прохолодніше буде на південному заході України – від Одеської області через Чернівецьку область до прилеглих регіонів. Тут температура повітря буде перебувати в діапазоні +20 … +25 градусів.

У суботу, 19 червня, в західних областях і в Києві народний синоптик прогнозує дощі з грозами, зливами, градом і шквалами.

У неділю, 20 червня, на Заході, Півдні і в центральних регіонах України очікуються опади. В інших областях збережеться суха і сонячна погода.

“Одразу попереджаю, що з неділі-понеділка в Україну заходить справжня літня спека, +28+33 градуси і вище. І розпочнеться така синоптична метаморфоза оксюмороном метеорологічним. Бо відбудеться ця зміна якраз на День літнього сонцестояння, коли приходить астрономічне ЛІТО, а насправді ми вже розвертаємося до ЗИМИ. Почнуть поступово дні коротшати…”- написала Наталка Діденко в своєму Фейсбук.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях