Олена Зеленська із зачіскою “під хлопчика“ вразила зовнішнім виглядом – One News

Олена Зеленська із зачіскою “під хлопчика“ вразила зовнішнім виглядом

Перша леді України Олена Зеленська – взірець елегантності та досконалості. Вона завжди ідеально одягнена, її волосся укладене в красиві зачіски, а обличчя прикрашає акуратний природний макіяж, що підкреслює натуральну красу жінки президента. Варто зазначити, що екссценарист студії “Квартал-95” завжди мала чудовий вигляд, мабуть, саме тому привернула увагу Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський та Олена Зеленська (у дівоцтві Кияшко) почали зустрічатися, ще будучи підлітками. Вони знайомі з часів навчання у криворізькій гімназії, а романтичні стосунки між ними розпочалися на першому-другому курсі університету, коли їм було по 17 років.

У Мережу потрапило рідкісне архівне фото, на якому Володимира Олександровича та Олену Володимирівну знято разом в одному з криворізьких кафе.

Олена Зеленська із зачіскою “під хлопчика“ вразила зовнішнім виглядом
Олена Зеленська із зачіскою “під хлопчика“ вразила зовнішнім виглядом

Перша леді України виглядала чудово. На побачення з коханим вона одягла темний светр із гарним візерунком. У 1999 році Олена Зеленська носила коротку стрижку “під хлопчика” – а саме трендову нині стрижку паж, і косий чубок.Варто зазначити, що за всі ці роки першій леді України вдалося зберегти чудову фігуру, попри те, що вона розповідала про проблеми із вагою після народження першої дитини. За час вагітності дружина президента набрала зайві кілограми, які не йшли протягом року. Методом проб та помилок Олена Зеленська дійшла правильного харчування та розкрила секрети своєї стрункості.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях