Останній дзвінок в українських школах перенесли на літо: в яких областях канікули почнуться пізніше – One News

Останній дзвінок в українських школах перенесли на літо: в яких областях канікули почнуться пізніше

У деяких українських школах останні дзвоники лунають вже сьогодні, 26 травня, але більшість шкіл вирішили продовжити навчання до червня. Якщо торік через карантин атестати випусникам видавали за закритими дверима, то цього року святкові лінійки скасовані не будуть.

Карантин вніс зміни у навчальний процес, що стосується проведення іспитів, ЗНО, а також завершення навчального процесу для усіх тих, кто 1 вересня більше не сяде за шкільні парти.

У тих школах, де весняні канікули були продовжені, останній дзвоник пролунає на початку червня. Наприклад, у Черкасах навчатимуться до 8 червня, в Сумах, Маріуполі та Хмельницькому – до 11 червня, а от столичні школи проведуть своїх учнів на канікули вже у цю п’ятницю, 28 травня. Як відомо, учні 11 класу завершили навчання ще на початку травня, і зараз вже здають ЗНО.

Останній дзвінок в українських школах перенесли на літо: в яких областях канікули почнуться пізніше

Зважаючи на те, що наразі вся Україна перебуває у “жовтій” карантинній зоні, то не забороняється проводити випускні. Кафе та ресторани працюють у звичному режимі, тому ніщо не завадить цьогорічним випускникам відсвяткувати закінчення школи та вступити у новий етап свого життя.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях