ПриватБанк розповів українцям, як самому перевипустити карту в оновленому додатку Приват24 – One News

ПриватБанк розповів українцям, як самому перевипустити карту в оновленому додатку Приват24

ПриватБанк оновив додаток Приват24, додавши до нього корисні функції. Для перевипуску або закриття карти клієнтам фінустанови більше не потрібно йти до відділення банку, це можна зробити онлайн.

В Приват24 потрібно зайти в розділ “Гаманець” → “Управління” → “Перевипустити карту” або “Закрити карту”.

З головного екрану Приват24 тепер також можна переглянути баланс і виписку за рахунком програми лояльності “Бонус плюс”.

В оновленому Приват24 змінився і дизайн інтерфейсу, який користувачі також оцінять.

Крім того, ПриватБанк придумав, як уберегти клієнтів від стояння в чергах. Завдяки функції перевірки завантаженості відділень клієнти зможуть обрати оптимальний час для відвідування найближчого офісу. Щоб скористатися цією послугою, необхідно відвідати довідковий розділ сайту за посиланням https://privatbank.ua/map, вказати свою локацію і заплановане для відвідування відділення, і уточнити рівень завантаженості обраного для візиту офісу.

Нещодавно ПриватБанк пообіцяв всім своїм клієнтам, які розплачуються банківською картою Visa за покупки в магазинах, гарантований кешбек. За кожен грошовий переказ між картами банківської системи до кінця липня 2021 роки українці отримуватимуть 50 гривень.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях