У Києві нардеп-автохам напав на ведучого “ЗупиниЛося“ – One News

У Києві нардеп-автохам напав на ведучого “ЗупиниЛося“

Деякі небайдужі жителі Києва намагаються своїми власними силами боротися з водіями, які порушують правила паркування, так як міська влада не може вирішити цю проблему. Іноді автохами нападають на активістів. Так сталося з журналістом програми “ЗупиниЛося”, на якого накинувся нардеп-автохам Юрій Камельчук.

Недалеко від Верховної Ради журналісти програми “ЗупиниЛося” помітили автомобіль, який припаркувався під знаком “Зупинка заборонена” і при цьому ще в зоні зупинки громадського транспорту.

За кермом була дружина народного обранця Юрія Камельчука. Замість того, щоб припаркувати автомобіль в іншому місці, вона почала телефонувати.

Так як жінка відмовилася їхати, журналіст приклеїв на лобове скло машини наклейку “ЗупиниЛося”. Незабаром з’явився народний обранець Юрій Камельчук. Він спробував зняти наклейку, а потім почав з’ясовувати стосунки з журналістом.

Камельчук спробував виправдати порушення правил дорожнього руху, привівши, на його думку, дві вагомі причини. Проте, вони прозвучали непереконливо.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях