Україну накриє нова хвиля магнітних бурь: астрономи назвали небезпечні дати до кінця березня – One News

Україну накриє нова хвиля магнітних бурь: астрономи назвали небезпечні дати до кінця березня

У кінці березня на Землю обрушиться кілька магнітних бур, які жителі України відчують на собі. Неспокійний період почнеться 18 березня і триватиме до 31 березня. За цей час метеозалежні люди тричі можуть відчути на собі наслідки геомагнітних коливань.

Магнітна буря 18 березня 2021 почнеться ближче до вечора і досягне свого піку вже вночі. Головна її небезпека – в тривалості. Триватиме ця буря цілих 6 днів, аж до 23 березня. Рівень її небезпеки – червоний, сила удару досягне 5 балів, планетарний індекс підвищиться до позначки 18.

Магнітна буря 28 березня 2021 також буде з червоним рівнем небезпеки в 5 балів (при планетарному індексі NASA на позначці 25). Вона триватиме мінімум три дні – до 30 березня включно.

Україну накриє нова хвиля магнітних бурь: астрономи назвали небезпечні дати до кінця березня

Магнітна буря 31 березня 2021 стане завершальною в березні і набагато слабкіше, ніж попередні дві. Медики рекомендують в період магнітних бур частіше гуляти на свіжому повітрі, більше відпочивати, пити достатньо чистої води, уникати стресових ситуацій і не навантажувати себе фізичною та інтелектуальною працею. Важливо висипатися і стежити за тиском. Тим, у кого тиск любить скакати, потрібно тримати біля себе необхідні медичні препарати. У цей час, за даними метеорологів, погіршиться самопочуття людей похилого віку, пацієнтів з хронічними недугами, метеозалежних, а також вагітних жінок і маленьких дітей.

Також в періоди магнітних бур слід відмовитися від вживання чорного чаю, кави і алкоголю.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях