Як зарядка в автомобілі впливає на акумулятор смартфона: названо популярні проблеми – One News

Як зарядка в автомобілі впливає на акумулятор смартфона: названо популярні проблеми

Багато хто звик заряджати смартфон у машині, але не всі знають, як це відображається на аккумуляторі пристрою. Потрібно знати, що може нашкодити вашому смартфону, аби не довелося через якийсь час купувати новий гаджет.

У мережі можна зустріти інформацію, що заряджання телефону в автомобілі може спричинити швидку деградацію батареї. Одні кажуть, що у машині недостатньо напруги для зарядки, інші стверджують, що навпаки, небезпечні перепади напруги у машині шкодять смартфону.

Експерти розвіяли найпопулярніші міфи, які стосуються зарядки в машині.

Перепад напруги в бортовій мережі

Є думка про те, що перепади напруги можуть призвести до поломки батареї або смартфону. Насправді ніякі сильні перепади напруги користувачеві мобільного пристрою не страшні. У машині, що справно працює, їх просто не повинно бути. Але є ймовірність того, що можуть виникнути неполадки у електриці авто, і тоді смартфон краще не заряджати, а вирішити проблему в автосервісі.

Невідповідна напруга в машині

Інший аргумент проти зарядки в автомобілі – невідповідна напруга. Однак у кожному зарядному пристрої є спеціальні контролери, які створені для вирішення таких проблем. Вони вирівнюють напругу так, щоб телефон міг повноцінно заряджатися без ризику пошкодити акумулятор.

Якщо смартфон у машині працює в якості навігатора, то зрозуміло, що його заряд буде падати, і потрібно буде користуватися зарядним пристроєм. Слідкуйте за ним, щоб зарядка була справна. Не можна залишати смартфон на зарядці в спеку на панелі приладів. Пристрій швидко нагріється, а разом із ним і батарея.

В усіх інших випадках можете спокійно заряджати смартфон у машині, якщо це потрібно.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях