Головний санітарний лікар Ляшко розповів про роботу магазинів “АТБ” – One News

Головний санітарний лікар Ляшко розповів про роботу магазинів “АТБ”

Хтось брехав?

Віктор Ляшко повідомив про перевірку, проведену Держпродспоживслужбою.

Про те, що мережа магазинів “АТБ” пройшла офіційну перевірку, але інформація про недотримання правил і стандартів протиепідемічної безпеки не підтвердилася, головний державний санлікар України заявив інформаційному агентству “Інтерфакс-Україна”.

За словами Віктора Ляшка, раптово з’ясувалося, що ніякого внутрішнього розпорядження, що дозволяє відвідувачам перебувати в торгових залах національної мережі “АТБ” без індивідуальних засобів медичного захисту(масок або респіраторів), просто не існувало, а раніше отримана інформація про такі порушення була помилковою.

Варто відзначити, що представники корпорації “АТБ” раніше коментували ці відомості, що вводили в оману, підкреслюючи, що заяви в деяких засобах масової інформації не відповідають дійсності, і не мають під собою ніяких фактичних підстав.

"Адаптивний" карантин. Фото: скріншот YouTube-відео.

Зокрема, в магазинах мережі строго дотримуються всіх вимог чинного законодавства і ретельно виконують всі постанови, що регулюють торговельну діяльність в умовах критичної епідеміологічних обставин. Керівництво “АТБ” одним з перших забезпечило безплатними дезінфекційними засобами й покупців, й співробітників своїх магазинів. Також мережа спеціально закуповує засоби індивідуального захисту для всього персоналу, і однією з перших встановила на каси захисні скляні бар’єри, що допомагають протидіяти поширенню вірусу.

Крім цього, в пік пандемії мережа “АТБ” ввела спеціальні години роботи, допускаючи в торгові зали виключно літніх людей, в надії на зниження ризику зараження коронавірусом цієї вразливої категорії населення.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях