Карантинні перевірки: українців почали масово штрафувати. Навіть на вулиці і в транспорті – One News

Карантинні перевірки: українців почали масово штрафувати. Навіть на вулиці і в транспорті

Чи то ще буде…

За минулий тиждень у столиці України перевірили понад 3 000 підприємців.

Проверки. Фото: mvs.gov.ua

Про те, що посилені мобільні групи Національної поліції, муніципальної охорони та службовців Національної гвардії продовжують контроль за дотриманням усіх карантинних обмежень, як об’єктами господарювання, так і громадянами, інформує пресслужба МВС України.

Перевірка. Фото: mvs.gov.ua

Зокрема, поліціянти не тільки виявляють наявність спеціальних перепусток у пасажирів громадського транспорту Києва або виконання протиепідемічних заборон, а й відвідали з подібними цілями 3 565 об’єктів підприємців. В результаті перевірок, на юросіб було складено 160 адмінпротоколів за частиною першою статті 44 – 3, про порушення правил карантину, а на фізичних осіб складено 976 постанов за частиною другою цієї ж статті Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”.

Перевірка. Фото: mvs.gov.ua
Перевірка. Фото: mvs.gov.ua
Перевірка. Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, що нещодавно, в пункті пропуску “Дольськ” прикордонниками виявлено 35 підроблених довідок про проходження ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію: всі вони були пред’явлені громадянами Білорусі, що в’їжджають в Україну пасажирським автобусом, повідомляється на офіційній сторінці МВС України.

Під час штатної перевірки наявності результатів тесту на коронавірус, в інспектора прикордонного контролю з’явилися сумніви в їх реальної автентичності. При більш ретельному вивченні документів, прикордонниками встановлено, що бланки серйозно відрізняються від оригінальних, а також на них відсутні необхідні реквізити. Крім цього, у кількох пасажирів довідки мали ідентичні номери.

Перевірка. Фото: mvs.gov.ua
Перевірка. Фото: mvs.gov.ua

Громадянам Республіки Білорусь, згідно з встановленим порядком, було відмовлено у в’їзді на територію України.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях