Мобільні додатки, які спеціалісти радять видалити з кожного смартфона – One News

Мобільні додатки, які спеціалісти радять видалити з кожного смартфона

Попри те, що багато мобільних додатків полегшують нам життя та оптимізують час, який ми витрачаємо на різні справи, є деякі додатки, яких краще позбутись. Вони або просто марно використовують ресурс нашого смартфона, або, ще гірше, стежать за власником девайса, збираючи про нього інформацію. У тому числі й таку, яку він волів би не розголошувати.

Отже, яких додатків спеціалісти радять позбутися

Перший тип – додатки, які начебто контролюють стан вашого здоров’я. Зараз існує немало додатків, які начебто вимірюють артеріальний тиск, сатурацію, пульс та ще деякі життєво важливі показники. Але навіть розробники цих продуктів попереджають, що беззастережно довіряти їм не варто. Вони можуть давати чималі похибки. А ви, повіривши їхнім даним, або кинетесь писати заповіт, або, навпаки, проґавите початок небезпечного захворювання.

Другий тип – додатки для очищення. Ці додатки, можливо, від чогось і очистять ваш смартфон, але при цьому вони, мов ті нишпорки, зазирнуть у кожний закуток пам’яті вашого девайса. Кому вони передадуть усі ваші таємниці, невідомо. Тому спеціалісти радять використовувати заводські програми для очищення.

Мобільні додатки, які спеціалісти радять видалити з кожного смартфона

Третій тип – додатки, що дублюють ті, які “від народження” є у вашому смартфоні. Йдеться про додатки на кшталт ліхтарика, диктофона, калькулятора та інших. Навіщо вам дублери, які приносять із собою купу зайвої реклами, та ще й можуть стежити за вами? З ними теж варто розпрощатися.

Четвертий тип – додатки, які викликають у вас сумнів. Це щось на кшталт додатків, які начебто збільшують обсяг пам’яті, детектори брехні, барометри і деякі інші. Скажіть відверто: ви часто ними користуєтесь? Найімовірніше, що просто встановили і забули. “Вимітайте” їх геть зі свого смартфона, бо вони також можуть шпигувати за вами.

Крім того, перш ніж встановити у себе якийсь додаток, спеціалісти радять звертати увагу на його назву і відгуки про нього, які мають бути у мережі. Замість оригінального додатку, ви можете встановити шкідливу або малоефективну підробку. У них може бути несуттєва різниця у назві, якій ви не надасте значення.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях