Monobank не видає пластикові карти українцям з паперовими паспортами – One News

Monobank не видає пластикові карти українцям з паперовими паспортами

Багато українців зіткнулися з проблемою, яка позбавляє їх можливості скористатися послугами monobank. У фінансовій структурі не визнають паперові паспорти громадянина України!

На сайті “Мінфін” з’явилася скарга від жінки, яка зареєструвалася на порталі під ніком “ANNALG”. Жінка намагалася оформити карту monobank дистанційно і надала для цього весь пакет документів. Однак в оформленні платіжної картки їй відмовили, оскільки верифікація проводиться тільки по ID-карткам, паперовий паспорт не підходить.

“Хотілося скористатися вашими послугами, отримала карту на нову пошту, передала всі документи, фото і скан паспорта та ІПН, по відео зв’язку пройшла ідентифікацію, але зажадали ID карту. У мене є паспорт дійсний, старого зразка, але на якій підставі я не можу відкрити рахунок для дебетової карти, навіть не кредитний. Прикро що я витратила час і сили, а до найближчої точки монобанк мені далеко. Написали що у вас є дистанційна верифікація, 21-е століття, а ми знову в минуле – посилаєте їхати в інший район, в віконце до оператора”, – обурилася ANNALG в своєму відгуку про роботу monobank.

Monobank не видає пластикові карти українцям з паперовими паспортами

При цьому жінка додала, що їй би дуже хотілося скористатися зручним сервісом monobank, який дозволяє виконувати безліч послуг онлайн. Всі мрії зруйнувала система верифікації. У monobank відповіли, що діють строго відповідно до вимог Національного банку України, який ухвалив, що віддалена процедура відкриття банківського рахунку може бути здійснена виключно при наданні паспорта нового зразка.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях