Шмигаль розповів, скільки буде коштувати вакцина від коронавірусу в Україні – One News

Шмигаль розповів, скільки буде коштувати вакцина від коронавірусу в Україні

Питання щодо комерційної ціни вакцини від коронавіруса цікавить більшість громадян України. Прем’єр-міністр країни Денис Шмигаль розповів, скільки найімовірніше буде коштувати щеплення від СOVID-19.

Денис Шмигаль зазначив, що чутки про ціну в 1000 євро за дві дози СOVID-вакцини Pfizer є вигадкою. Насправді, таких цін за щеплення в Україні ніколи не було і поки не передбачається.

За словами прем’єра, на сьогоднішній день вартість комерційних вакцин від грипу та дифтерії варіюється в межах 300 – 1200 гривень. Швидше за все, препарат для формування імунного захисту від коронавіруса не буде вартувати дорожче. З приводу вакцини Pfizer Денис Шмигаль розповів, що виробник продає препарат за 15 – 20 доларів США.

Шмигаль розповів, скільки буде коштувати вакцина від коронавірусу в Україні - today.ua

Український прем’єр-міністр підкреслив, що на сьогоднішній день цілий ряд вакцин від коронавіруса проходять фінальні стадії випробувань. Виробники розгортають потужності для масового виробництва протиковідних препаратів. Це призведе до високої конкуренції на ринку і буде сприяти зниженню цін.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях