Україна повинна провести перепис населення – ООН – One News

Україна повинна провести перепис населення – ООН

Останній перепис в нашій країні проводили в 2001-му році.

Україна повинна провести перепис населення. Про це заявила координатор систем ООН в Україні з гуманітарних питань Оснат Лубрані в рамках Міжнародної конференції з питань реформ в Україні.

Лубрані нагадала, що останній перепис населення в Україні пройшла в 2001-му році. При цьому саме перепису дозволяють отримувати надійні і вичерпні дані, які можуть бути передумовою для прийняття ряду важливих рішень.

“Я хочу нагадати нам, що одним з викликів залишається те, що останній перепис населення України проводила в 2001-му році. Вона пропустила серію переписів по всьому світу в 2010-му році. Тому ми вважаємо, що це дуже важливо, тому що зараз ми не знаємо, який знаменник для розміру населення “, – зазначила Лубрані.

Також представник ООН зазначила, що населення України становило 48 мільйонів. Але 20 років тому – зараз кількість жителів України оцінюється в 41,6 мільйона осіб. Але мати перепис, проведену замість старої, важливо.

“Відповідно, дуже важливо, щоб кожен був включений. Коли ви проводите перепис, ви забезпечуєте надання соціально-економічних послуг”, – заявила Лубрані.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях