Укрпошта продовжить здійснювати доставку пенсій після 1 вересня, але не всім – One News

Укрпошта продовжить здійснювати доставку пенсій після 1 вересня, але не всім

Глава Кабінету міністрів України повідомив про рішення зберегти за національним оператором Укрпошта право на доставку пенсій після 1 вересня. Денис Шмигаль перерахував категорії громадян, які зможуть відмовитися від отримання пенсій в банках.

В ході брифінгу глава українського Уряду зазначив, що з 1 вересня більшість українських пенсіонерів отримуватимуть свої щомісячні виплати на банківські карти. Однак, державний поштовий оператор також продовжить здійснювати доставку пенсій.

Перш за все, можливості Укрпошти будуть використані для доставки пенсійних виплат у віддалені населені пункти, жителям яких складно добиратися до найближчих банкоматів і відділень банків, щоб отримувати пенсію. Мобільні відділення Укрпошти також будуть розвозити посилки і документи.

“Порушено надзвичайно важливе питання. Ми вже неодноразово його обговорювали на зборах за участю членів уряду. Можу відзначити, що в поточному році Укрпошта успішно придбала понад п’ятсот автомобілів. Це так звані мобільні відділення, які будуть займатися доставкою виплат громадянам, які не зможуть отримувати їх на банківські карти”, – заявив Денис Шмигаль.

Укрпошта продовжить здійснювати доставку пенсій після 1 вересня, але не всім

За словами прем’єр-міністра, втілення стратегії під назвою “Пенсії на карту” в Україні буде відбуватися поетапно. Спочатку на цю систему отримання виплат переведуть жителів мегаполісів, потім – тих, хто проживає в невеликих містах, і так далі.

“Однак там, де наявність банківського відділення або банкомату недоцільно, пенсії будуть розвозитися так само, як і раніше”, – пояснив Денис Шмигаль.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях