Укрпошта встановить термінали для видачі зарплат і пенсій по всій Україні – One News

Укрпошта встановить термінали для видачі зарплат і пенсій по всій Україні

Поштовий оператор Укрпошта встановлює в найвіддаленіших населених пунктах країни “термінали останньої надії”, щоб українці могли отримувати свої зарплати і пенсії.

Укрпошта випередила багато банків в Україні за кількістю встановлених POS-терміналів. Як розповів гендиректор національного поштового оператора Ігор Смілянський, Укрпошта потрапила в ТОП-5 компаній за кількістю терміналів.

“Але наш рейтинг важливий не сам по собі, а тому, що він підтягує рейтинг країни за зручністю банківської інфраструктури, навіть поки ми не стали банком. Тому з сьогоднішнього дня, як і обіцяли, почали встановлювати у відділеннях поштового зв’язку додаткові власні термінали: до 5000 вже існуючих додаємо ще 2500 нових”, – пообіцяв українцям Ігор Смілянський.

Укрпошта встановить термінали для видачі зарплат і пенсій по всій Україні

Важливо, що термінали Укрпошти роблять більш комфортним життя українців в селах і селищах міського типу, оскільки банки встановлюють банкомати та термінали виключно в містах. Жителям сіл доводиться їздити в найближче місто, витрачати час і гроші, щоб отримати зарплату або пенсію.

“Наші термінали цілком можна назвати« терміналами останньої надії ». Особливо для тих селян, які отримують пенсії або зарплати на картки, і ніде, крім відділень Укрпошти, не можуть зняти з них готівку”, – розповів генеральний директор поштового оператора.

Термінали Укрпошти дозволяють знімати готівку, розраховуватися карткою або поповнювати її. Платити комісію за всі ці послуги не потрібно!



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях