“Умілець“ допомагав клієнтам облгазу відкручувати показники лічильників – One News

“Умілець“ допомагав клієнтам облгазу відкручувати показники лічильників

Тарифи на газ, що ростуть із кожним опалювальним сезоном, могли не турбувати клієнтів “Херсонгазу”, які знайшли собі “умільця” з скручування показань лічильника. Однак він виявився кепським майстром, бо після його втручання деякі лічильники взагалі перестали працювати.

Так і розкрилася афера, до якої вдалися деякі клієнти “Херсонгазу”. За допомогою до газовиків звернулася місцева пенсіонерка, яка розповіла, що якийсь громадянин С. за певну плату “попрацював” з її лічильником. Чоловік, який представився працівником облгазу, запевнив стареньку, що відкрутить показання лічильника назад, і той буде їй нараховувати спожиті кубометри, так би мовити, “з чистого аркуша”.

Тарифи на газ не страшні: “умілець“ допомагав клієнтам облгазу відкручувати показники лічильників

Але професіонал з нього виявився так собі: незабаром “відкручений” лічильник взагалі зупинився. Пенсіонерка злякалася відповідальності і звернулася по допомогу в облгаз, розповівши, як на сповіді, про свою невдалу аферу. Працівники облгазу прийшли до пенсіонерки розібратися, що там сталося, а заодно перевірили лічильники і в її сусідів. У деяких з них були виявлені підроблені пломби на лічильниках газу. З’ясувалося, що громадянин С. надавав і їм подібні послуги – природно, не безкоштовно.

І, як згодом з’ясувалося, такого працівника в “Херсонгазі” немає. А клієнтів, які вирішили провернути аферу з показаннями лічильника, тепер чекають чималі штрафи.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях