Арестович про заперечення “Вагнергейту” Зеленським і Єрмаком: мінімізували збитки – One News

Арестович про заперечення “Вагнергейту” Зеленським і Єрмаком: мінімізували збитки

Перші особи держави “захищали інтереси України”, переконаний спікер у ТКГ.

Спікер української делегації в ТКГ і радник голови Офісі президента Олексій Арестович прокоментував непослідовність заяв Андрія Єрмака та президента Володимира Зеленського щодо спецоперації із затриманням найманців ВПК “Вагнер”. Він стверджує, що це була “спроба “мінімізувати збитки”.

Про це Арестович заявив в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Коли операція провалюється, то йде мінімізація збитків. Якщо операція має міжнародний характер, зачіпаються інтереси трьох і більше держав, то в локалізації провалу бере участь і сам верховний головнокомандувач”, — зазначив спікер у ТКГ.

При всьому цьому радник голови ОП Андрія Єрмака ухилився від прохання прокоментувати спробу української влади приховати сам факт проведення спецоперації із затримання “вагнерівців”, назвавши цю інформацію “держтаємницею”.

“Не можна говорити, що вона проводиться. Не можна говорити, що вона не проводиться. Можливо, і президент, і голова Офісу захищали національні інтереси України і, зокрема, тих осіб, які виконували завдання розвідки, і виконують у РФ та Білорусі”, — пояснив Олексій Арестович.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях