“І це не жарт” – Резніков заявив, що Росія погодиться на деокупацію Криму досить швидко – One News

“І це не жарт” – Резніков заявив, що Росія погодиться на деокупацію Криму досить швидко

Водночас повернути Крим військовим шляхом в України не вийде.

Деокупація Криму відбудеться швидко і за згодою Російської Федерації.

Також Резніков заявив, що Україні потрібно фіксувати всі цифри збитку і інформувати про це самих росіян. “Щоб вони розуміли, що за все доведеться платити”, – додав він. Водночас потрібно готуватися і до участі в різних міжнародних судах.

“Тому я впевнений, що ми побачимо деокупацію досить швидко. До того ж вона пройде за згодою керівництва РФ. Це точно. У них просто іншого варіанту не буде. Керівництво Росії ще буде покладати квіти до монументів жертвам російської агресії. І це не жарт” – заявив Резніков.

При цьому за інформацією чиновника, Україна несе великі збитки від окупації Криму, але останніх даних про обсяг таких збитків немає. Зробити такий аудит можна буде тільки після повної деокупацію – “за активами збиток склав до 135 мільярдів доларів”, впевнений Резніков.

Однак при цьому Резніков зазначив, що в України не вийде звільнити Крим військовим шляхом. “Сучасна стратегія – політико-дипломатичний шлях, включаючи і потужний юридичний фронт всього цивілізованого світу проти РФ”, – упевнений Резніков.

“Крим боялися ставити до порядку денного. Путін саме на цьому і грав. По суті, те пекло, який він влаштував на Донбасі, був саме для того, щоб виграти Крим. Зараз ситуація змінилася. Ми повернули Крим до порядку денного”, – таким чином чиновник зазначив роль “Кримської платформи”.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях