“Ми обізнані, хто такий Мураєв” – секретар РНБО Данилов заявив, що СБУ не просила санкції проти політика – One News

“Ми обізнані, хто такий Мураєв” – секретар РНБО Данилов заявив, що СБУ не просила санкції проти політика

Секретар Ради безпеки не взявся прогнозувати, чи з’являться подібні санкції надалі.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував інформацію британської розвідки про те, що Володимир Путін нібито хоче поставити на чолі проросійського режиму в Україні лідера руху “Наші” Євгена Мураєва. З його слів, ці дані не стали новиною для України.

“Це може бути сенсацією для тих людей, які не обізнані про те, що відбувається в нашій країні. Ми цілком обізнані, хто такий Мураєв, інші представники РФ, яких не називає англійська розвідка, чітко усвідомлюємо прізвища, імена, по батькові цих людей. Знаєте, як кажуть: “А ви не можете всіх оголосити? Навіщо ви їх притримуєте? Оголосіть, будь ласка, усіх. Набагато цікавіше буде”, – заявив Данілов.

Також він заявив, що в РНБО чітко розуміють, “чим займається п’ята колона”. При цьому СБУ не спрямовувала подання на санкції проти Мураєва чи його телеканалу “Наш”. Також Данілов не наважився прогнозувати – чи будуть вони запроваджені взагалі.

“Я не можу одноосібно це питання вирішувати. Якщо відповідні документи будуть подані до апарату РНБО, вони будуть розглянуті та відповідні рішення будуть прийняті на засіданні РНБО”, – зазначив він.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях