“Розбиратиметеся не з ОРДЛО, а з НДР” Рєзніков попередив Німеччину через поступки РФ – One News

“Розбиратиметеся не з ОРДЛО, а з НДР” Рєзніков попередив Німеччину через поступки РФ

Прогнози України про дії Кремля наразі збуваються.

Федеративна Республіка Німеччина може зіткнутися із загрозами своєї територіальної цілісності, якщо не допоможе Україні дати відсіч Росії. Про це APnews повідомляє із посиланням на виступ міністра оборони Олексія Резнікова під час години уряду у Верховній Раді.

За словами голови нашого військового відомства, прогнози України “про дії Кремля” здійснюються, оскільки “ми їх добре розуміємо”. Так, раніше західних партнерів попереджали, що метою Кремля є не стільки Україна, скільки підрив НАТО і ЄС.

“Ми дуже цінуємо допомогу Німеччини у лікуванні наших поранених воїнів. В України багато друзів у Німеччині – і ми вдячні за цю підтримку. Але ми не сприймаємо офіційну позицію щодо постачання озброєння та інші рішення, які підривають безпеку Європи та де-факто заохочують агресора” , – заявив Резніков.

І зараз є ризик того, що федеральному уряду доведеться розбиратися не з проблемами ОРДЛО чи окупованого Криму. Таке ставлення приведе до появи проблеми Німецької Демократичної Республіки

“Адже матеріальна основа для НДР вже існує – це не тільки “Північний потік-2″, раніше це був газопровід OPAL, це і представники німецького істеблішменту на російських зарплатах, це й окремі віце-адмірали, які торпедують свою країну дивними висловлюваннями. Про іншу російської активності німці краще знають”, – наголосив міністр оборони.

Більше того, на думку Резнікова, відновлення Німецької Демократичної Республіки – це логічне продовження російських вимог, які вже заявлені. Це підтверджується і офіційною вимогою Росії щодо “демонтажу НАТО в 14 країнах”.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях