В центрі Києва літня жінка налякала перехожих, заявивши, що збирається підірвати гранату – One News

В центрі Києва літня жінка налякала перехожих, заявивши, що збирається підірвати гранату

Жінка так і не спромоглася пояснити правоохоронцям мотиви свого вчинку.

У центрі Києва правоохоронці затримали 62-річну жінку, яка налякала перехожих, заявивши, що носить з собою гранату, яку збирається підірвати.

Зазначається, що до чергової частини зателефонували громадяни, повідомивши, що на Майдані Незалежності ходить жінка похилого віку, яка стверджує, що носить у кишені гранату і збирається її підірвати.

На місце для з’ясування обставин направили патрульних, які виявили даму-“підривницю”. Обшукавши її, правоохоронці не знайшли жодних вибухонебезпечних предметів.

“Встановлено, що порушниця повідомила перехожим громадянам про те, що має при собі гранату та планує її підірвати. Провівши поверхневий огляд жінки, жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено”, – йдеться у повідомленні поліції.

На запитання співробітників поліції: навіщо жінка говорила перехожим про гранату? Літня киянка так і не змогла відповісти.

Патрульні затримали хуліганку за неправдиве повідомлення про вибух у центрі столиці. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України – свідомо неправдиве повідомлення та оголосили затриманій про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до шести років ув’язнення.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях