Андрій Данилко втратив маму: артист приховував своє горе протягом року – One News

Андрій Данилко втратив маму: артист приховував своє горе протягом року

Андрій Данилко рік тому втратив свою рідну маму – Світлану Іванівну Волкову, яка пішла з життя на 83-му році життя. Артист не афішував траур, і про смерть мами знали лише найближчі люди. Через рік, у програмі “Викріття. Післямова”, спливли подробиці цієї трагічної події у житті артиста.

Бек-вокалістка Андрія Данилка Олена Романовська і його найкращий друг співак EL Кравчук були на похоронах матері в її рідному селі в Полтавській області. Сталося це рік тому, коли Данилко як раз перехворів коронавірусом і ні з ким не спілкувався.

“Я знала про це. Мені Андрій написав:” Померла мама “, – поділилася бек-вокалістка Андрія Данилка Олена Романовська.

Андрій Данилко втратив маму: артист приховував своє горе протягом року

Андрій Данилко завжди мало розповідав про маму, але всі близькі знали, які в нього з мамою дружні стосунки. Вона виховувала його з 7 років без батька, тому що другий чоловік Світлани Іванівни рано помер, залишивши її з дитиною на плечах.

Співак приїжджав до мами в село і час від часу допомагав їй, незважаючи на свій завантажений графік роботи і на те, що вона не сприймала його творчий образ Вєрки Сердючки на сцені.

Андрій Данилко втратив маму: артист приховував своє горе протягом року

Андрій пам’ятає про маму головне – вони були друзями: “Він говорив:” Я з мамою можу і чарку випити, і все відверто розповісти “. Свою втрату артист вирішив приховати від публіки, адже журналісти б відразу закидали його питаннями, на які він, явно не готовий був відповідати відразу після пережитого.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях