Антон Птушкін відреагував на заборону на в’їзд до РФ на 50 років – One News

Антон Птушкін відреагував на заборону на в’їзд до РФ на 50 років

Український радіо- та телеведучий Антон Птушкін за свої висловлювання проти війни, заклики росіян виходити на мирні мітинги та протестувати проти кровопролиття став ворогом для Росії. Ексзірці шоу “Орел і Решка” уряд РФ заборонив в’їзд у країну терміном на 50 років. На це блогер відреагував негайно.

Заборона на в’їзд українському ведучому на територію країни, яка 24 лютого напала на Україну, чиї війська вбивають мирних жителів, жінок та дітей, ґвалтують їх і катують, а також мародерять, відправляючи своїм дружинам награбоване, набирає чинності 16 квітня та триватиме до 2072 року.

У списку “неугодних” РФ опинилися ще кілька українських артистів, а саме Дмитро Монатик, Андрій Данилко ака Вєрка Сердючка, Світлана Лобода, Макс Барських та Андрій Бідняков, чия мама померла після бомбардування Маріуполя.

На рішення російської влади Антон Птушкін відреагував в особистому обліковому записі в Твіттері.

“Коротше, випуску про Поволжя не буде”, – зазначив іронічно блогер.

Антон Птушкін відреагував на заборону на в'їзд до РФ на 50 років

Росія намагається вводити власні санкції проти українських артистів, міжнародних лідерів та чиновників. Що цими рішеннями намагається довести країна-агресор, на територію якої люди, які мислять, не приїдуть навіть під дулом автомата, незрозуміло.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях