Настя Каменських без макіяжу похвалилася знімком у купальнику – One News

Настя Каменських без макіяжу похвалилася знімком у купальнику

Настя Каменських згадала щасливі дні, які вона провела з чоловіком у відпустці на Мальдівах. Зірка запостив архівне фото в купальнику і без макіяжу, мотивувавши своїх підписників на заняття спортом.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська виконавиця опублікувала яскраве літнє фото, зроблене на початку 2021 року на Мальдівських островах, де зірка відпочивала разом з Потапом. У кадрі Настя Каменських з’явилася в блакитному роздільному купальнику і з келихом шампанського в руках. Артистка відмовилася від використання макіяжу, а також прикрасила свою зачіску красивою тропічною квіткою.

«Піднімаю келих за те, щоб кожна дівчинка в цьому році зробила собі таку ж фотку в купальнику на тлі пальм на якомусь красивому пляжі», – зазначила в публікації Настя Каменських.

Виглядає виконавиця розкішно, і може похвалитися гарною підтягнутою засмаглою шкірою, пружними сідницями, вузькою талією, плоским животом і пишними грудьми.

«Дааааа саме мотиваційне фото з ранку», «Красуня», «Ви просто бомба», «Ох вже ці ноги) Вони дуже сексуальні)», «Агонь», «Піднімаю келих за те щоб у кожного мужика була така красива дівчина» – відзначили підписники.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях