Розповніла Ані Лорак відфотошопила себе, але її спіймали на обмані – One News

Розповніла Ані Лорак відфотошопила себе, але її спіймали на обмані

Ані Лорак вирішила прикрасити себе на знімку з Філіпом Кіркоровим. Українська співачка скористалася фотошопом і зробила себе стрункішою, але це ж фото опублікував Кіркоров тільки без фотошопу.

Дані знімки артисти виставили в Instagram.

Співачка прибрала зайву вагу на фото не тільки на руках і тулубі, але і на щоках, підкресливши своє підборіддя. Також вона погралася з кольором, і зробила шкіру більш засмаглою.

На фотографії, яку опублікував Кіркоров, можна побачити реальну Ані Лорак без фотошопу.

Нагадаємо, Ані Лорак і Сергій Лазарєв порадували своїх шанувальників. Вони вперше представили студійний ліричний трек “Не отпускай”, який готували три місяці.

Презентація спільної композиції пройшла на закритті фестивалю “Нова хвиля 2021” в Сочі. Зазначимо, що до цього у артистів були спільні виступи, але ось пісні не було.

Раніше ми писали про те, що в Одесі пройшов концерт Ані Лорак. Співачка виступила в клубі “Ітака”. До цього в Україні у неї не було концертів 7 років. Незважаючи на критику активістів перед концертом, виступ артистки пройшов спокійно.

Ніяких провокацій не було. Кароліна зібрала повний зал, незважаючи на дорогу ціну квитків. Перед клубом стояла велика черга її фанатів.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях