Тіна Кароль відмовилася представляти Україну на “Слов’янському базарі“ в Білорусі – One News

Тіна Кароль відмовилася представляти Україну на “Слов’янському базарі“ в Білорусі

Тіна Кароль разом з Олегом Винником, Еліною Іващенко, ведучими Тімуром Мірошниченко та Андрієм Доманським відмовилася від участі в фестивалі “Слов’янський базар”, який щорічно проходить в Білорусі.

Як відомо, 14 травня Тіна Кароль на питання ведучих білоруського телеканалу ОНТ, чи буде вона брати участь в “Слов’янському базарі”, відповіла згодою. Подейкували навіть про те, що Кароль готує спільні номери для виступів з білоруськими артистами.

“Я не примушу вас нудьгувати, я мчу до вас”, – сказала Тіна в ефірі білоруського ТБ.

Тіна Кароль відмовилася представляти Україну на “Слов'янському базарі“ в Білорусі

Однак, вже на наступний день представники артистки спростували її заяву про начебто участь в білоруському концерті, зазначивши, що співачка збирається приїхати в Білорусь, але не на “Слов’янський базар”, а з сольними концертами.

“Питання про участь Тіни Кароль у “Слов’янському базарі 2021″ було поставлено каналом ОНТ в інтерв’ю по Zoom з переривчастим зв’язком. Відповідаючи на питання, співачка мала на увазі, що збирається в майбутньому приїхати до Білорусі зі своїми сольними концертами. Участь співачки у фестивалі” Слов’янський базар 2021 “не заплановано”, – зазначив представник артистки.

В афіші фестивалю у Вітебську були заявлені також такі імена: MARUV, Олег Винник, Еліна Іващенко, Дімаш Кудайберген, Вахтанг Кікабідзе, Олександр Буйнов, Стас П’єха, Аніта Цой, Михайло Галустян, Зара, Аліна Артц, Сергій Пєнкін, Emin, а також ізраїльський джазмен Леонід Пташка. Через політичну кризу в Білорусі українських виконавців на “Слов’янському базарі” в цьому році глядачі не побачать.

У 2020 році на “Слов’янському базарі” пройшов концерт до Дня України – “З Україною в серці”, в якому взяли участь Ірина Білик, Тіна Кароль, Микола Гнатюк, Таїсія Повалій, гурту “ТІК” і KAZKA, Павло Зібров. Переможницею “Слов’янського базару 2020” стала Еліна Іващенко, яка нещодавно записала хіт з Олегом Винником.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях