Влад Яма розповів про походження свого незвичайного прізвища – One News

Влад Яма розповів про походження свого незвичайного прізвища

Влад Яма розкрив несподівані подробиці про свою родину. Артист розповів, звідки походить його незвичайне прізвище. Виявляється, далекий родич танцюриста був японцем.

В особистому акаунті в Інстаграм успішний український хореограф поділився фотографією, на якій він позує з величезними суші і хасі (японськими паличками для їжі). Такий незвичайний знімок не просто так з’явився в стрічці артиста. Справа в тому, що у Влада Ями є японське коріння.

“У мене японське прізвище”, – зазначив хореограф.

За словами зірки шоу “Танці з зірками”, родичі по батьківській лінії розповідали, що прадід дідуся Влада був японцем. Колись давно він приїхав до Криму, де і знайшов свою дружину, і врешті-решт залишився жити. Згодом родина Ями опинилася на материку, а сам він народився в Запоріжжі.

Усвідомлюючи, що у нього тече японська кров, танцюрист став роздумувати про свій характер та вподобання. В публікації Влад Яма заявив, що його дійсно тягне до Японії; він любить суші; може довго працювати; вірить в надійність японських авто; а ось любов до дивних розваг не має.

З японського “яма” переводиться як “гора”. Це дуже цікаво, тому що в українській і японській мовах це слово має зовсім різні значення. Шанувальники прийшли в захват від такої цікавої історії хореографа.

“Коли вперше тебе побачив, одразу зрозумів, що з Японії”, “Я не знав цю історію !!! Класс !!!”, “Так ти, виходить, Влад Гора”, – відзначають підписники.

Зовсім недавно Влад Яма гостював у своїх батьків в Запоріжжі. Після того, як артист опублікував фотографії свого батька і сина, відразу стало ясно, на кого схожий хлопчик.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях