“Холостячка“ Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зійшлися після гучного завершення стосунків – One News

“Холостячка“ Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зійшлися після гучного завершення стосунків

“Холостячка” Ксенія Мішина і переможець романтичного шоу Олександр Еллерт, судячи з усього, знову разом. Гуморист заінтригував новим відео за участю актриси, а зірка серіалу “Кріпосна” похвалилася розкішним букетом квітів.

Після розставання з Олександром Еллертом в життя “Холостячки” Ксенії Мішиної з’явився шанувальник. Принаймні, так думали багато хто після того, як артистка з’явилася на червоній доріжці Одеського кінофестивалю під руку з відомим актором. Але, мабуть, українська актриса знову зійшлася зі своїм обранцем на проєкті.

Річ у тому, що в особистому акаунті в Інстаграм Олександр Еллерт опублікував відео, зроблене з нарізок різних роликів за участю Ксюши. А в підписі до публікації ведучий зазначив:

“З річницею, кохана Ксенія Мішина”.

Водночас в особистому акаунті в Інстаграм-сторіз “Холостячка” Ксенія Мішина опублікувала відео з гримерки, показавши розкішний букет червоних троянд в її зріст.

“Заходжу я така в свою гримерку, а тут така краса. Хто їх подарував, як ви думаєте?” – зазначила кокетливо в ролику зірка.

“Холостячка“ Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зійшлися після гучного завершення стосунків

Фанати в замішанні, адже після слів Ксенії Мішиної про те, що між нею і Олександром Еллертом точно все скінчено, публіка думала, що вони вже більше не зійдуться. Але, мабуть, це був черговий піар-хід, щоб привернути аудиторію. Насправді парочка весь цей час була разом, але не публікувала спільних фото і відео.

“Чого? Вибачте мене, але я одна нічого не розумію?”, “У сенсі? А що відбувається?”, “Стопе, ви не завершили стосунки?”, “Народ вимагає пояснень”, “Моя перша реакція – це шок”, ” А що відбувається?” – ставлять питання численні шанувальники.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях