“Холостячка“Злата Огневич показала тизер нового кліпу, присвяченого реаліті-шоу – One News

“Холостячка“Злата Огневич показала тизер нового кліпу, присвяченого реаліті-шоу

Злата Огневич стала головною героїнею другого сезону “Холостячка”. У перервах між зйомками проєкту, в якому за її серце поборються кілька успішних чоловіків України, артистка ще й встигає займатися своєю кар’єрою.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська співачка поділилася радісними новинами. Завтра, 16 липня, світ побачить нова пісня Злати Огневич “Мій назавжди” і музичне відео на неї.

“Я починаю все з початку, саме тому співаю:” Мій назавжди, тільки я і тільки ти”. У житті таким етапом для мене стала участь в головному романтичному шоу країни – “Холостячка”, – зазначила в публікації Злата Огневич.

У тізері кліпу, яким поділилася виконавиця, її можна побачити в образі нареченої. Артистка з’явилася в кадрі в красивому білому платті на тонких бретельках і зі шлейфом, а також в фаті. В інтерв’ю Злата Огневич неодноразово відзначала, що мріє створити сім’ю, вийти заміж і народити дітей. Співачка сподівається, що їй в цьому допоможе шоу “Холостячка”.

“Стабільно”, “Вау”, “Кадри дуже красиві”, “Сильно”, “З нетерпінням чекаю прем’єру”, “Злата – найкраща співачка України і найкраща холостячка”, “Режим очікування включений”, “Чекаємо цю нежнятіну”, – радіють шанувальники виконавиці.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях