Виявлено зміну основних симптомів COVID-19 – One News

Виявлено зміну основних симптомів COVID-19

Мутації коронавірусу призвели до зміни його основних симптомів. Про це заявляють вчені одного з найстаріших університетів Англії – Королівського коледжу Лондона.

Разом з тим Всесвітня організація охорони здоров’я поки вважає головними симптомами COVID – 19 лихоманку, сухий кашель і стомлюваність. Головний біль, закладеність носа і біль в горлі вважаються менш поширеними симптомами.

Національна служба охорони Здоров’я Великобританії вважає основними симптомами лихоманку, тривалий кашель і втрату нюху і смаку.

Вчені розповіли, що на початку пандемії сильний кашель спостерігався у 46% тих, що заразилися. Але тепер основними стали інші симптоми.

Професор генетичної епідеміології Тім Спектор вважає важливим, щоб хворі з ознаками застуди проходили тестування. За його словами, “індійський” варіант коронавірусу нагадує просту застуду у молодих людей і вони можуть стати джерелом поширення COVID-19.

Раніше лікарі в Індії розповіли, чим небезпечний варіант коронавірусу. Вони помітили симптоми, яких зазвичай не буває у пацієнтів зі звичайним COVID-19.



ВІД MY.UA


Від LUCKYADS


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz

You may also like...

Мы в соц. сетях